Monday, November 30, 2009

penunggu

alkisah penunggu..

penunggu.

bukan nak cerite pasal 'penunggu' tu jangan salah paham pulak
x mau ah

tp pasal penunggu yg..penunggu lah. orang yang menunggu tu panggil die penunggu gak kan?
mcm orang yg melatih dipanggil pelatih jugak kan? kan? kan ke tak kan?
kan?
*dah2 la ko oii*

ok sambung, bile kite buat sesuatu dan jd terbiase buat, maka tu adelah 1 konsep latihan.
mende tu pd awalnye susahhhh..tp bile dah kena buat jugak lame2 pulak tuh..lelame jd mcm lek2 dah. ape ade hal kena buat mende tu...ha. cam dah terer la. get used to it. biase sket.

mcm mule2 payah je rase nak main rubic cube..payah nak mampoih. tp try punye try struggle punye try last berjaye. try pulak buat banyak2 kali last2 dah biase pastu lek2 je buat..pastu try megaminx pulak.
konsep latihan la ni. mende payah ,then kite letak diri kite kasi buat jugak lelame..pastu kite pon biase..xde ape masalah.

tapi lain buat stok2 penunggu nih.
memang le sape2 pon sume org x suke bile dipakse menunggu ni.
tapi bile dah takde pilihan..terpakse jugak tunggguuuuuuuu *bak kata fara fauzana melodi* dan tungguuuuuuuuuuu lagi *bak kate dr kekderi* last2 penantian tu pon habes la.

ape yg ditunggu pon smpai. dan bile lepas tu same ade dua je.

1:dia dah biasa menunggu, so bile blaku penungguan lame2 lagi die dah agak biase n x tereffect sgt. lame2 ke kejap je boleh tolerate..sbb penah menunggu sorg2 laaagi lame.

2:sbb dah penah n penat menunggu2 sblom ni. dia dh xbleh tahan sket pon menunggu. 5 menet pon rase x bleh tahan. kejap jepon xbleh dah..tabele tahhannn woo~

ntah,salu org akan lebeh ke no 2 ni.

motif gambar kat atas? tu sbb kerusi menunggu ade tu ha.. motif la tu.
berkesinambungan ape ngan tajuk penunggu=kerusi menunggu?



random thoughts:
menunggu..adalah satu kegiatan yang mungkin bagi kebanyakan orang termasuklah saya sendiri amat membosankan. lebih2 lg kalau menunggu diluar kesediaan *nk guna 'kerelaan' sebenarnye tp semacam pulak*.
kadang-kadang kita sebagai manusia yang menunggu (penunggu?) selain menunggu, kita juga tanpa disedari ataupun sangat disedari, membuat orang lain menunggu.




3 comments:

opahcute('',) said...

haha...
man x pham laa...

maya.sumaiyah said...

tunggu sampai pengsan..haha

Alynn Notnot said...

fhm2. tp alin cenderung yg num 1. tapi rase kalau tggu lame2 pom ley muntah ouh!

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.