Saturday, December 12, 2009

lepas encounter beberape keadaan baru, dan dah melaluinye.

ade penemuan-penemuan baru.
perasaan-perasaan baru pon dah timbul.
pandangan-pandangan baru pon dah start.
lepas dah start sume ni susah pulak nak brenti.

lepas tengok pulak ape yg kat depan mate.

oh oh~~~ T^T

tapi kalau kita tak tahu mende sebenarnya ape yg berlaku, kita jangan la percaye sangat ape yang kite duk pikir sorang2 ni.memang le makan dalam tak habis.

tetibe dah macam in the season eventhough this is not the season. inner monsun betol laa..

memang kite terime ape yang patut diberikan kpd kite.macam tu le.

am i a prisoner to instinct or did my thought just live as free and detached as boats to the docks?

No comments:


All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.