Wednesday, November 11, 2009



it is the season...to blog? oh exam2 makin banyak pulak songeh nak blogging2. macam kamikaze pon ade gak..macam cari pasal :p padehal kne kurangkan le kan.
ke?
time2 ni la, ahmad ilham (read: ILHAM) datang mencurah2 mcm coklat ke ladang gandum.coco crunch xde pulek. time dlm exam hall duk tengah2 fikir2 nak goreng2 ade mase lagi ni...time tu idea2 lain datang rombongan. time2 tengah deep into contemplation fokus2 tnggu masa habis...macam2 terfikir. random ideas n thoughtsss

it's often.2 way monologue (or more).chain reaction kinda.

i won't continue to write any further even i have loads of thoughts and ideas now so when i put the next fullstop then i will stop for now seriously i will stop writing oh mann i will stop this post i will i will sila percaya i will saya akan yes i can do it boleh ni boleh ni fingers off

/ agh

' owff

: i

} want

, to

.



3 comments:

Privacy_Resident said...

ok nampaknye ko salah sorg penyokong hukum hubungan antara exam dan update blog yang aku buat utk entri semalam. haha! yes! ada bukti.

lokman.keme said...

kan kite dah borak pasal mende ni.
kan dah sepakat setuju hahaha
saya mesti pilih!
*motif tetibe bank rakyat*

...sarah n... said...

hahaha.poyo gilalah. haha..tapi, aku pun mengalaminya.dulu. kali ni mcm kurang kurang je. tapi baca 24/7 kot...hahaha

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.