Sunday, November 22, 2009



just wondering,
nape ye sume perempuan skarang lebih terarah nak jd macam comel2 ?
mcm berusaha & boleh gak la kate try jadi ape2 yg cute dan personanya comel..comel mcm baby.
comel2 la gitu ha.


mcm dlm aweks korea punye cerite...


bile lebih kepade nak tampil comel2 cemerkap gitu,
*cemerkap tu clumsy sila tgok kamus bm xp
kalau overdo jd terlalu manja n needy, mcm xde tulang blakang nanti

ape dh jd dengan persona yang anggun, ayu dan teguh, n cam ade side misteri2 sket yang dahulunya gemilang pd si gadis melayu eh?


harap gambar membantu jelaskan sket...











gadis melayu...dan peribadinya.


3 comments:

opahcute('',) said...

ntah la..
nape ntah..
x tahu la pasai jiwa pompuan..
mati la..aku bukan pompuan keh??
tp memang x paham..
mungkin meke rse berkeyakinan KOT???

Alinotnot :) said...

x fhm la entry ni~

...sarah n... said...

dah tgk belum pika tu? penat je aku peromot. mesti tak tgk lg!

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.