Sunday, November 15, 2009

push to talk?


K
alau boleh la kan,aku tak nak jadi mcm 'tu' dah la . sape2 pon taknak kot.

sebab, sape yang suka kalau mcm 'tu' , even mak aku pon pernah la tegor.

dulu aku sangat2 mcm 'tu' woo..pakar dah. kadang2 x sengaje..luar sedar.

kadang2 mmg sengaje..sebab aku xnak kalah.

tapi sekarang aku dah sedar la yg bukan sume perkare boleh ikut mcm ape yg aku nak.

skarang ni aku dah ok elok2 dah..mereka2 ni tak perlu la aku yg mcm 'tu' dulu tu. xbest.



tapi skrang, slow2 aku dah develop 'tu' balik.



aku rase2 la kan,
the only situation ideal & best for me to do 'that' thing (which is my specialty) with full throttle is during this la kot

*push..push..push..push..!*
time ni mmg kne push kaw2 la si bakal ibu ni..sbb die letih habes daya+in agonizing pain+emosi mcm2 dh tu.nnt x larat n give up camane camane?


sebab aku seorang yang pendesak . sebenarnye.
push push push org untuk ikut cara aku. mcm ape yg aku nak mende tu jadi.
boleh jadi agak pusher ,eh bukan punisher!

pasal push to talk plak.*bukan yg telco tu*
kalau apply dalam kehidupan, betul ke push2 maka akan dpt do the talking?
kena push dulu baru keluar apa yg sepatutnya diperkatakan ke cmane?
perlu push ke baru boleh talk yg sebenar2nye? baru real talk??

mesti aku paling sukses kalau suroh push2 mende yg aku nak push.





*heyahh push..push..aikkk ehh!!??*











alright. i think i've made my point here.
:)

7 comments:

Privacy_Resident said...

xbleh oh.
ade org xleh di push2.
pull2 la plak :)

Judiene said...

kalo push, pull, push, and pull blk, cne lak??
'bnda' ape plak tuh??
hahaha

;p

opahcute('',) said...

push pull push pull...ape bende nie

fatin sulaiman said...

erm.... i m lost... lalalala

maya.sumaiyah said...

hoho..
bese la tu..
ade baiknye..ade buruknye..hoho

Anonymous said...

push..push..aik?? ehh!!?
apekah?hihihi
lols

...sarah n... said...

pusher? pusher?

kau pusher? erk.

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.