Thursday, April 16, 2009

.market .

salam & slamat sejahtera y'all..
slamat study full throttle nak exam ye.

bukan korang aje,
aku pon tertanye2 knape nak menules psl market.
market pekemende pulak la kn nih?

market dlm post nih adelah pasar semate-mata aje..

xde kaitan ngan post marketing (pemasaran),

ataupun kalo korg hot sgt pewit2 a.k.a market,

dan mmg jaoh xde kene mengena langsung
dgn Bengkel Kebolehpasaran Pelajar 2009 anjuran UKM kat dwn Gemilang aritu
~sbb ade prkataan pasaran@market la kn~

oit! ade kaitan jugak ke?

dah lame xpegi pasar woo..xde motif pon nak pegi sbnanye.

sehinggalah..
aku pegi pasar ngan member2 electra ntok persiapan majlis makan2.
.ehehem pengarah projek le katekn..eheh.




.kesane sini menjelajah setiap 'department' dlm pasar kajang tuh.

aku saje je nak share.

berada kat pasar nih mengingatkn aku dkt kg. sbnanye..
kalo kat umah ujung2 mggu mst jdik runner bli stok brg2 kat pasar,
tetibe tsedar...
dah lame betol aku x pegi pasar , n dah lame betol aku x blik umah..
MySpace
smpai pasar je pon boleh wat aku homesick.
aiseyyy.



MySpace
.sbb ni la amek jugak gambar kat pasar.
eheheh





**ok kesimpulannye pergilah ke pasar skali skale.MySpace

~aku pegi ngan razman ngan sir skali..yg bestnye peniage2 tanye je kitorg.kunun2 kitorg nih org bujang duk umah sewa yg carik2 mende2 nak eksperimen kat dapur...harharhar~


**terms and conditions apply.
**tertakluk kepada syarat dan pindaan eheheh3




32 comments:

Anonymous said...

saye selau teman mak saye g pasar...
at last jadi tukang bawak barang..
tapi xpe..yg penting,dapat makanan free sbb mak belanje...wee~~

p/s:gaye cam pro je cari barang kat pasar ( barang dapur)..
haha..
bertuah isteri en lokman nanti..
hihi

safri@chaie said...

nak jadi isteri en lokman bole???
hakhak..

aini said...

yiihaaa~



lokman,


ad owg nk jd bini ko~




hik3~




aah la~




lame xg pasa~




cuti nant g ah~



hu~

AhMiEzZ said...

salam..baju yg mu pakai g pasar tu mcm masa form 5 dulu2 jer..erm.. eh, nanti awal bulan 5 ni aku ada buat prog. motivasi kat bdk2 lepasan spm as a preparation masuk u or matrik.. so bleh la 'try' sekali lagi utk jumpe..hehe..

AhMiEzZ said...

aku buat tu di UKM la i.a..

Anonymous said...

[safri]

xboleh..xboleh..
awak kene bersaing ngan saye dulu..
haha..kan en lokman...??
wee~~

lokman@keme said...

~anonymous~

ehe3 gaye mcm pro?ade ke?pro amek gmbr eh?

quoting ur comment:
"bertuah isteri en lokman nanti.."
yg ni no komenn..mungkin..kot.(harharhar)

tp yg pasti peniage2 tu le 'bertuah' bile lokman ni dtg,
sbb sng je TERlembut aty membeli bile mereka pujuk2..aiyo kesian la makcik tuh kn.
poket aku je yg x bertuah dlm hal ni..heh



~chaie~

hakhakhak
oit brader!?bini pekemende?
astaga harharharhar..


~Aini~

ookay good2.
tp
nak gi pasar yg cmane?
slalu org pompuan skarang carik brg kat tesco je..sng kn.
x leceh n x pyh kotor2 tgn..
x kisah la.
ey tp pompuan harus tau pegi pasar k.

lokman@keme said...

~ahmiez~

wslm.
baju the strokes nih ade kenangan tersendiri..heh3.igt plak ko eh hehe..
alhamdulillah ade pluang ntok bjumpe lg.i.a
program under ape nih ye?
lepasan SPM MRSM ke?



~anonymous~

***cricket sound***

heh3 (^___^)

Anonymous said...

***cricket sound dibalas***

nak tahu tentang baju the stroke ni~~
buat satu post khas..hihi..
wee~~

anyway..
sebenarnye nak ucap gud luck exam..
chaiyok2!!
bersama kita mencipta kegemilangan..
haha..
demi UKM tercinta..

p/s:saye budak ukm..hehe

NH Rawlins Una A said...

thx for the luvly dinner..
u rawks!

aini said...

aha~




okeyh2~





mekaseh~




aku akn rajen2 g pasa~



oyeah~

lokman@keme said...

~anonymous~

chaiyok3..gdluck too.
gudluck to everyone!
all d best (^__^).


~mr.nh rawlins~

glad if u have a good time(^__^)
on behalf of electra ;thanks 4 everything that u've done 4 us..
ThanX!!
togeder2 electra harharhar


~aini~

ok2.all d best 4 exam!

...sarah n... said...

kau cakap kau dah lama tak balik rumah.

tipooooooooooooooooooo...

bukan hari tu kau dah balik rumah dah ke???? ke?? keeee...?????

aku lepas 3 bulan, baru blk rumah mnggu lepas.

gila rindu bau rumahhhhh...

lokman@keme said...

sarah~

tu aku balik ekspres tahap dewa ah.
balik umah.gedung gedang3.balik ukm

.x smpai 48 jam aku xde kat ukm.
.x smpai 24 jam pon aku kat rumah.

(pjalanan pegi balik dah 12 hour++)


define 'balik'.

owh btw..glad to have u back!
all the best bioinfo (^__^)

harharhar

...sarah n... said...

definition balik untuk en lokman

selangkah je kau keluar dari ukm dengan niat untuk pulang ke kampung halaman, kau dah dalam perjalanan balik! tak kira berapa marhalah pon.

tak kira jugak sound efek ape jugak transepot ko bunyi gedung gedang ke hapa.

balik tetap balik.

tulah.tulah. tulah. sapa suruh mintak rumah jaoh jaoh dari u. kan susah nak balik.

lain kali mintak rumah tepi u. cari rumah kat bangi ke mcm KAK SU.

HA!HA!HA!.

opss..

sori terbebel.

lama dah tak menulis ni.

lepas gian.


baru seminggu kot.

lokman@keme said...

huh definition sgt literal.
ala2 kamus dewan harharhar..

literal bole la.

tp definition kering tanak kesian.


definition rejected.

elya~nadia said...

adik keme!!

maw jdk suami kamu...

hak3..

sye x pndai prgi pasar..

terime la lamaran sye nieh yerk..

(dgn tulus ikhlas.. buang chaie jaoh2 dari hati kamu... haha)

aini said...

wah~



ramai nk masuk list tuk purpose ko ni lokman~



hahahhah~




xseng dudk ar ko~




hik3~

elya~nadia said...

kamu ditag..

da x bz t sile jwb yerk..

btw.. cpt trime lamaran ak..

cmpirm score final nieh.. haha..

...sarah n... said...

ape maksud kau definition kering tanak kesian ha? ha? haaa..???

apesal pulak rejek?

penat tahu aku pikir makna dia.

takde main refer refer kamus tahu takkkk????


p/s: kau dah nak kawen ke lokman? ramai benor nak kawen sama kau ni.

Anonymous said...

poligami dibenarkan dalam islam..
hehe..
sekadar memberitahu..
hehe..
saye rela menjadi yg ke 2,3 mahupon yg ke 4..
taaaaapi...
kalo boleh nak jadik yg pertama..!

dan selamanya..

hehehe..

...sarah n... said...

baca komenan komenan di atas membuatkan aku teringat lagu kru

yang terhangat di pasaran.

heh.

hotttt lah kau keme.

di post pasarrrrrrrr....



hak hak tuih.

Anonymous said...

...lokman@keme@roy.....

u're ..
hot market now!!!!!


haha..
are you still single n available??
hihihihihi

aini said...

aha~




sume tggu la en lokman kte reply yek~





hahahhha~

...sarah n... said...

dia dah segan kot nak reply.

bila tempat komen ni kita buat chat room.haha.

lokman@keme said...

tak tau nak komen dr mane.
agak jauh terlepas..

so instead

eh aku suggest korg sume tgok crite LOS dan FAUN kalo blom tgok lagi.
klaka siot len mcm je kekelakarannye.

support malaysian movie yihaa~

sekian

elya~nadia said...

keme x jwb soalan.. hak3..

cpat2.. lmaran sape kamu trime??

hmm.. incik lokman??????

aini said...

hahahahha~




die da segan~



xnk jawab soklan y menimbun2 2~




hahahhah~

lokman@keme said...

aku lek2 je xde hal..kot..

*mentang2 dh join kursus kawen kn..
hak3

aini said...

peh~



gler ah~



da join kursus kawen da~



ha~



mane die owg y ramai2 nk kawen ngan lokman tuh?




cepat beratur korang~




t da full~



hahahahhha~

lokman@keme said...

peh pelik bin ajaib.

saje tules psl pasar je pdehal.
tp luarbiase rmai pulak nk membcenye aiyo.tq lols

" ape yg pelik di sini?"
" ha yg tu kita tak tau."
*tgok la crite LOS dan FAUN ntuk tau meaning ayt nih k.

harhar

Anonymous said...

tatap menantimu..~
(.^_.^)

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.