Thursday, April 2, 2009

. last , first .

salam n slamat sejahtera..
entry nih ade 2 part,
satu last.
satu lg first.

last : 31/03/2009,selasa


ntah kenape aku jd concern sgt ngan minggu terakhir bulan 3 nih.
trase cam appreciate giler mggu nih.
tp yg 31 hb nih,ari last bulan mac nih sgt2 aku pikirkn cmane nak abeskn.
last2 aku wat kputusan nk marathon wat pape je ,bz kn dri abeskn ari last nih.
aku pon x tido la...
(sbb ade keje sbnanye..full throttle ak wat keje skrip speech com )

hening pagi 31hb aku smbut ngan pegi kat beranda umah n tgok fajar..
perghh appreciate giler tuh.
pas settle wat keje ,jam tnjuk kul 6.30pagi.
aku pon follow kluar ngan munim gi amer ali..aku igt nak mkn.
time mkn pon aku appreciate giler saat brsame nasi lemak ayam tuh.



pas settle mkn n balik kolej ape sume, ak pon menstudykn diri jap.
pastu bermule la tentatif aku yg xtau cmane nk wat ari last nih berharga.
aku pon bgerak gi fakulti..walopon selasa adelah "selasa selesa" xde klas lgsong.
amek course outline latest n tgok2 ntok sem dpn. then gi pusanika training ntok speech comm.
pastu gi tron naik canseleri settlekn hal slip exam n bayr denda (pdn muke aku).
pastu mkn sesame ngan adek bradek upsm yg ak trserempak.pastu g bertafakur dlm bilik UPSM nak bertanye mende2 yg berkaitan ntok aku yg kene menghandle mjlis makan2 electra nnt.
okey.
pastu gi bilik pmfst jumpe rakan2 pmf & tetibe dpt plak keje jadik photographer ntok MTSM mlm keesokannye.ok la aku x kesah.pastu aku gi ber'usrah' dgn abang arrabe'..aku yg mntak usrah ni supaye topup kerohanian aku.(mende yg aku normally x cenderung)
malam plak ade meeting kelab yg berterusn smpai la kul 2++ pagi.
31hb mac 2009 ,selasa, ari last aku sbg lokman 19 taon dah pon berakhir..

first: 1 /4 /2009 :rabu


jam2 awal ari rabu nih kelibat aku muncul di kedai mkn azura.
aku pegi mkn reramai ngan dak2 kelab yg same2 baru abes meeting.
perghh meriah tol..dkt2 20 orang serbu kedai azura tuh.
makan2 n borak2 smbil lenguh kepale kene pusing sbb nak jugak jeling2 movie kat screen tuh.
tp aku puas ati la,coz i had a good time.
the atmosphere was good,the food was good.
bile balik dah dkt nak subuh.aku dah la klas pagi kul 8.so aku pon xnak tido la.
tapt langit tak selalu cerah.
aku tetido jap n terbabas pegi lewat klas tuh.aku kene marah kaw2 tp aku in a guilty position.
a latecomer: n aku paham la n aku lek-lek je.
not a good start.
then lecture penuh ntok ari tu.gap klas yg free time 3-5 pon aku kesane kemari nk urus psl mjlis makan2 electra nnt.klas last abes kul 7 pm.smpat lek-lek jap pastu siap2 smart2 aku pon pegi ngan syafik naek TX pegi MTSM (malam tautan saintis muda) 2009.event grand fst kat kagumas.aku jdik photographer yg 5 star dlm menyebarkn flash2 ke sluroh pelusuk kagumas.MySpace

heh3.
abes event kul 11.30pm..kenyang n penat nih.follow syafik gi UPSM jap.pastu nk balik bilik tp ina mesej nk jumpe jap kat foyer kiy.owh..die nak bagi barang rupenye.time tu sedeng elok kul 12.00.
aku tamatkn hari 1 april 2009,rabu ngan terpijak kaki ina.sakit nmpaknye tp aku x sngaje,sorry ina.
tamat dah ari 1st lokman 20 taon.


oleh sbb sume org bz nmpknye so aku pon membzkan diri ntok abeskan 2 saat bermakna ntok aku nih.mmg skang saat2 org bz.
MySpaceby the way,thanx ntok sume2 rakan2 yg mesej wish aku,thanx..kpd mereka2 yg bg aku hadiah2 n kad2 pon sgt2 thanx sbb bagi aku .

hey, i'm 20 and i'm still alive!

MySpace




ingatkn nak tules gak psl EARTH HOUR tp trase xperlu kot.nak tau citer kami time tu go to this link earthHourk.i.y





8 comments:

...sarah n... said...

ooo

beday kau rupanya.

aku tanya mereka mereka kenapa bagi kau hadiah, rupanya beday.

sori aku lupa.

anyway, hepi belated la bhai!

wish u all that u wished for urself.aminnnnn...!

Suhaila S. said...

haha hepi belated beday la..
bile nk banje ksu makang??
heh naik TX??
TX yg kemek tu??
uwaaaaa!!

lokman@keme said...

sarah~
heh3
pasni xde dah bunyi belas2..XD

kaksu~
blanje kaksu makang mndape?
heh3
ye,TX yg kemek itu lah..

NH Rawlins Una A said...

hepi belated bday ye..
tak bagitau pun
nanti orang bagi hadiah ek...
coretan ttg pertandingan tempoh hari tak letak ke?

...sarah n... said...

WELCOME TO THE CLUB!!!!

Suhaila S. said...

makang punye pasal, sume pun buleh.. tepeng skali huhu..
kesian tx..

lokman@keme said...

mr.nh rawlins~
yg psl ICAF09 tu eh?
ntah la xtau nk tules ke x..
nnt kolej2 len yg menang malu plak kang..kite fevret judge.bia la dorg xtau..heh(ooppss)

sarah~
kelab 20?
kite wat penjenamaan smule ah name kelab x market.
heh..

kaksu~
semuge TX cpt sembuh n bole kmbali ke jalan ngan konfiden.
hehe..

...sarah n... said...

penjenamaan semula?

oooo..

td ko dh apply scr rasmi belom? dftr kat smpweb dulu br pikir nak tukar nama ke, jd ydp ke..heh

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.