Sunday, April 26, 2009

global warming oh global warming..wah

salam n slamat sejahtera,
dudes n dudettes y'all sekalian.

trime kaseh *ntah tetibe start terime kaseh dah*

global warming ohh global warming..

dan melalui mate aku nih aku pon nampak la efek2 nye.

mane taknye,

memule skali razman si roomate aku hari2 pasang & tak ketinggalan berkaraoke lagu HIJAU nyanyian ZAINAL ABIDIN ,menandakan dia terasa rindu akan bumi hijau dlm lirik itu.peh..sabar je mann

shoutout ym member2 pon byk pasal panas2.
"panasnye hari ni"..(terbayang2 mcm die ni reptilia pulak )
" baruuuu la sejuk " (yg ini memang camni)
" aku panasss" (ini menimbulkn ketakutan ntok buzz).
"lemak bakar lemak bakar.." (ini aku x paham sgt)
dan lain2 la.

munim jugak riang menyanyikan lagu PANAS nyanyian IFA RAZIAH iaitu idola beliau lengkap dgn gaya sekali.mempesonakan.



tp ape pendapat korang sume pasal effect global warming yg 1 nih?? ---->



apesal die kate POSITIVE proof? bodoh punya olang.

perghh naik risau aku melihatnye.
tu baru tahun 1990 dulu dah cenggitu..skarang lagi la kn? pastu esok2 nnt?
perghh mintak2 jgn la cam harammm..nauzubillahh la.
ni la effect global warming kat aspek pakaian ropenye..kot.
huh la kluar je nmpak pompuan2 skarang pakai2 stail open sane sini..

naik komuter pon dah nampak, xpyh pegi jauh2 nak tengok.
naik je dah nmpak pompuan2 pakaian2 peh menggoncang iman..dah la sesak2 kn dlm komuter tuh.so xleh nak elak sgt kan..malang betol.
mule2 ok je..pastu bile dah lame2 rmai2 org start la msg2 panas bepeluh2.
yg pakai seksi2 ni lagi la xnak kesian..peluh jugak la.
org lain pon start jauh2 dah...sebab bau woo!!

maka 1 lagi effect global warmin adelah lagu ni woh.
klaka jugak ohhh.layan2






harharharhar
hah sape suroh pakai dedah2? sonang la kantoi korg berbau.
sebab fenomena global warming ini lah
maka lagu camni pon terhasil harharhar.

selain dari effect global warming di ats,
aku pon x terlepas dr merasai beberape effect.

yg pertamanya adelah aku perasan yg duit cepat giler xde.
sebab kepanasan rasenye,poket aku mengalami penyejatan.
duit2 sume xkire la kertas yg kalerful ataupun syiling2 mcm cepat je habis...abes tersejat kluar.
ini juga mungkin sebab krisis ekonomi dunia yg melanda skarang ini.
selain2 arena F1,kelab2 bolasepak eropah,syarikat2 gergasi dan negara2 membangun,
ahmad lokman juga tak terlepas merasai krisis ekonomi global ni..cume skarang baru terasa.peh

helmet rakan aku joe juga hilang,mengakibatkan kesusahan ntok meroket kemane-mane.
sebab pemanasan global jugak aku rase.




*****lepas 5 minit*****






ok enough.mungkin effect pemanasan global jugak yg melahirkan entry2 merapu macam ni.
harharhar














*lokman@keme cakap: skarang ni mmg musim panas kot.minum la air banyak2. dan ya, aku tau semua effect ni tak ada kaitan pon dgn global warming yg diwar2kan itu..lols harhararhar



26 comments:

elya~nadia said...

hak3..

what a funny video..

cayala keme..

ak mmg suke blog ko..

well done!!

Anonymous said...

"lemak bakar lemak bakar.." (ini aku x paham sgt)"
merujuk kepada status ym orang ini..
erm..
macam kenal..
dayah CM kan..
rasanye die nak maksudkan yg die dah ilang beberapa kg sbb semalm die g jogging kat tasik kejut..
haha...

sharkiey said...

erm agak mengeliruklan sebab helmet aku boleh hilang disebabkan PEMANASAN GLOBAL

misteri SHIYAL!!

macam maner ni.abih ko kalo dah x panas ko agak agak ler encheek LOKMAN helmet aku ader balik tak?

macam maner aku nak mensoyuz kal x der HELMET

rempit rempit gak tapi safety firt
sekarang rempit dah bijak k

~ i K i N ~ said...

caya la ko...
aku dak environment pUng x post cm2..
hak3!

aini said...

erm~


tok entry nih~
no komen~
hahahah~


nice post~
sebb kelakar~


dunia hari ini memg panas~

Anonymous said...

bro yg ni besh r.
funny n_n

Judiene said...

hahaha..
aku sokong r ko keme..
kt tmpt aku pn da rami da yg 'panas'..
huhuhu..
yg byk melakukan aksi2 bahaya yg 'panas' pn rmai..
huaahahaha

...sarah n... said...

" baruuuu la sejuk " (yg ini memang camni"

based on the above statement.

aku sedar kau sedang mengata aku kottt!!

aku halal kan jela peng'kata'an kau.

tapi yang aku kompius,
apa maksud kau yg dlm kurungan ni..??

memang mcm ni? memang mcm ni..?? cissss!!!

tp, lagi, aku suka dgn teori kau psl penyejatan wang dan helmet.
menarik untuk dikaji kesahihan. haha!

lokman@keme said...

elya~
wah thanx elya..
its my pleasure to entertain u..harhar
seb bek ko hepy2 harharhar


anonymous~
aiyak patotkah kite mention name beliau di sini?
x mntak izin lagi heh3..
mmg dah agak dah...joging nih.*cover baekk punyaa*
tahniah.

lokman@keme said...

sharkiey~
tu la pasal joe aku pon buntu memikirkan.
kalau bukan pemanasan global,
mungkinkah pemanasan glokal?
lols har3



ikin~
hehe ikin.
mungkin lecturer environment akan tules mende2 camni.
eh aku tules lah.mungkinkah?
harhar

lokman@keme said...

aini~
untuk chill kn diri mungkin perlu a healthy dose of kelakar..kot.
kelakar sikit2 sudah kn..heh



anonymous~
wahwah thanx for stopping by!
u r alright,

lokman@keme said...

judiene~
yo judiene long time no see.
pekabar?heh3
aksi panas tu mmg saje nak kena tangkap basah la tuh.
sengaja nak sejukkan diri ngan tangkap basah jugak.gila punya olang.
lOls ^_^


sarah~
aduhai sarah aku bkn ngate ko.
xde ah.mksod dlm kurungan tu mmg camtu je la..camtu2 je. alahh haa gtu.
aku taktau kenapa aku phosphorylated sangat arini.
ish3 komen2 aku jwb ngan gile.

aireen nabila said...

minom air 8 glas 1 ari sempena global warming neh..~ngee

prubahan pattern 'sluor'
mmg x boley dipertikaikan..~hukhuk

Judiene said...

hahahak..
btol2..

aku tgk dowg 'pns' sgt smpai xde cre len, nk kne tgkap basah gak..

agaknye lencun terus tuh!!

lokman@keme said...

aireen~
orait la aireen.
heh3 bukan stakat 8 gelas.
8 tangki pon xpe.
air tembikai laici..heh


judiene~
wah memang nk kne ketuk itu olang!
err lencun tu..dgn 'pns' tu..err
double meaning kah?

Judiene said...

err..
err..

toooottt~~
huhu..

...sarah n... said...

haha.

sah le double meaning. entah ntah, triple pon ada.

lokman@keme said...

wah sarah....hoo

tiQa said...

panas2.
minum air?

...sarah n... said...

lokman.

kau tak baik ohh mengungkit perkara lepas...

hahaha...

sesungguhnya aku teranaya dek joe.

lokman@keme said...

tiQa~
hye tiqa welcome2~
minum le air banyak bia x kering bdn tu ye.



sarah~
ye la sarah aku tau..
saje je heh3

tp ko mmg advance dowh sbb ko tau sampai triple meaning..'vision' ko dlm hal ni mmg terer ke?
ak tanak tau 3rd meaning tu pe.
harharhar

...sarah n... said...

hahaha.

ni suma pengaruh member kat skola lah dulu.

mungkin kau tak penah jumpak lg pempuan2 yg seadvance tu..

tp, member aku tu sangat sangatlah advance nya.

kalau kau dgr cakap cakap dia.mungkin kau akan beristighfar panjang.

p/s: 3rd meaning..?heh.

Judiene said...

ala, kt tmpt aku blambak2 pompuan 'advance' bab2 tue..
aku yg hanya memandang pn turut terase kegerunannye....heee

p/s :huh??
ade 3rd meaning??
hurm...

RoSe (^.^) said...

funny la video tue...hahaha...

blog yg best... :)

tiQa said...

p/s:dia?abg tiruan sy.dia TERBAIK DR LADANG NZ!
haha..sila delete..

lokman@keme said...

rose~

thanx rose :)
yes vid tu mmg klakaa kn :D
do visit me here again later ya!


tiQa~
wah abg tiruan pon ade eh?
slalu dgr abg angkat je :)

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.