Saturday, September 12, 2009

.berteleku.

dalam romadon ni kan,
alhamdulillah...aku masih diijinkan melaluinye.(mcm cinta laura sebut izin, 'ijin' :)
dan aku pon sedar gak la yang ade beza
antara kurang sihat dengan sakit
antara tak kenyang dengan lapar
lek2 dah


idea turun mencurah curah macam coklat ke ladang gandum,
tapi jadi coco crunch tak jadi post blog pon.
apehal ntah.
sebab mungkin betol kot perut yg xkenyang bg can lebeh kat otak jalan2.
tapi x jugak.sbb time midterm banyak gak dialog bubbles keluar pop pop atas kepala.
seb baek hold on lek2 dah ala2 photographic memory.
photographic memory la SANGAT ;p

ompompuan & onglaki, memang lain.
persahabatan antare perempuan boleh jadi saaangattt rapat bertalu-talu rapatnye sangat2 talu-talu.
boleh bikin onglaki ade creeps sikit2 tapi x la sampai goosebumps, ni sebab kerapatan yg amat sangat ditambah dengan manja2 babytalk2 caring2 bagai.
tapi rivalry antara ompompuan could turn out to be veeerryy ugly.
bile luah perasaan tu takut bile bace2 .sentappss.onglaki lain caranya..
ayat2 penuh ke'sentap'an bile dua2 ompompuan gadoh2.
personal attack x hengat..keluar abes segale keburukan versi remix hiperbola n komsas2 lain.
mulut pompuan...
no offense


time klimaks gangguan teksual (BACA:TEKSUAL) pon dlm bulan puase.
en. motorola betol2 dah demand2 macam2 konon diva le tuh.
orang2 tua2 cakap," sayang bini tangan-tangankan, sayang anak tinggal-tinggalkan, sayang henpon pon tangan-tangankan jugak"
tapi x berkesan pon.langsung haywire teros.
ganti dgn yg lain teros le jawabnye adoyai.
welcome k850i a.k.a batu-bata.
rest in pieces en.motorola nice knowing you.sobs..

romadon
dah melangkau 2nd half dah.dah hampir ke masa2 kecederaan sebelum we call it stoppage time. lepas tu whistle fulltime pon akan berbunyi.
takbir raya
by that time it's raya already.uuyeah

ntah sejak bile ntah (rasenye2 korang pon same),
anticipation raye tak le mcm untuk kite2 dah. kurang rase 'it's all about ourselves enjoying raya'
tp lebih kpd raya lek2 dah. aku nak cakap pon susah kuang3.
ye la xde la nak dpt duit raye sangat dah. aku aim nak makan2 kat open houses je. rumah yg ade sate tggu le aku datang 'ziarah lebeh' hheh.

baju raye pon lek2 jugak. kalo ikutkan mmg aku x kisah pon. tapi well skarang zaman moden kan, mak aku lantas mms gambar kain2 nak yg mane so aku pon maen petik je la pilih yg mane.sonang cerite.
kaler ape??ha yg ni kite x tau..heh3
btw aku dah dpt 3 kad raye REAL punye sila kagum hahaha.



memang aku pon paham kenape susah nak jadi parallel ngan brainwave aku.
ha tengok?ayat ntahape ntah.

p/s:
just a flash of thought.
THE WORLD DOES NOT REVOLVE AROUND US.that's why blogsphere exist i guess. dalam blog segalanya boleh HANYA psl tuan blog.orang boleh jadi self-centered tahap saiya ke-3. lepas tu ltk tag kalau x suke blah tekan Al+F4..tapi hey
rase2nye tak boleh jugak. boleh ke?? effect tetap ade.
buktinye td baru ade attack session blog sorg mamat yg ade issues ngan firedrill *_*

7 comments:

lokman@keme said...

hhaha no offense guys coz i'm just baffled!
:)

fatimah raihan said...

the guys apologise sangat-sangat talu2 dah...... so everyone is in the calming down session.....
moral of the story: THINK BE4 U BLOG....INNIT????

Alinotnot :) said...

takkkkk de lahhhh.
hahahah
sangat2 talu2.

lokman@keme said...

last night's war is very refreshing.i likeeee hahaha

fatimah raihan said...

tp agak sedih lah...... altho he apologise... is very hard to forget wat he wrote gak....
people r still berasap in facebook....

sharamli said...

cis..bru 3 kad ghaye..xheran..ha3

dos santos said...

si shidi tu mmg mulot longkang gak

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.