Thursday, August 13, 2009

MUKA NAMPAK GARANG

salam

Malam semalam si Muaz ajak aku pegi UM skali ngan die . nek kereta .
die nak jumpe adik die si Ghazali .
oleh sebab i'm a family man in the making ehem2, aku pon join skali
walaupun assignment web design x bikin lagi.
si Amri adik ke-2 aku ade kat UM tu ntah ape la kabar die..katenye budak2 ambang aj ni tough.

lame menunggu2 sbb ade klas ropenye adik aku malam tuh. ape pulak klas malam2 .

lame x jumpe makanye aku pon lepak la kat cafe kolej 12 tuh. pau si amri sbb die kaya .
borak punya borak datang sorang awek cun macam cinta laura tegur adik aku.
pandai adik aku carik kawan kata aku dalam kepala.

" hai ams " tegur iras cinta laura
" hai N , oh this is my bro nie ..." memang menjawab soalan adik aku nih.
"eh u tak tell i pon u ade adik ams?" kate minah tuh
aku syak die ni penyokong kuat ppsmi tapi slalu ponteng klas B.I dulu.
" eh ni abang i laa..the eldest one k..from UKM nie " adik aku bidas balik.
awek tu dah buat muka iras2 kening Zizan cakap what?
" aleh..x kan abang lagi muda dari adik koooooooot? hm k la ams gotta go now catchYa later daaaaa " lalu iras Cinta laura pon beredar pegi toilet.patut la muka tahan semacam.

aku dapat tau name glamer adik aku ams kahkahkah ams kahkah ams kah.

lagi satu ni yang aku nak simpan jambang & janggut nih.
slalu orang tertukar.kasi nampak tua sikit kot.
oh susah kalau awet muda nih.



lepas tu aku jalan2 kat FESKUM tuh lalu rembat la sehelai baju.
tertarik pulak.baju tulis MUKA NAMPAK GARANG TAPI HATI BAIK OOHH



p/s: pesta konvo UM jauh2 pegi jugak yg UKM pon x jejak lagi hoishh2


rear view sudeh

17 comments:

Asyraf said...

confessing awet mude???speechless....

Suhaila S. said...

alaa.. lama x g lepak kat kolej 12.. dulu sokmo g situ..

feskum pun, dh lama x jejak.. wuwuuu~~

nostalgia sume tu..

btw, molek sgtla tuh kalo dh declare sbg awet muda.. hahahaaa (gelak guling2)

...sarah n... said...

"oh susah kalau awet muda nih."


aku setuju! susah ohh kalau adik dgn akak tertukar. (konon konon nak bagitahu org selalu ingat dia adik bukan kakak jugak)

p/s: org kata perasmian convofair BEST!

...sarah n... said...

tetibe rasa nak tgk adik kau. tayang la sikit muka dia. kot2 kau nak amik aku jd adik ipar ke.

Asyraf said...

eh,aku nak sambong aper yang tertulis kat baju dier.sbnarnyer tulis muker nampak garang,tp sbnarnyer hensem,takder yang hensem selain hensem2 belaker,kire hensem la,bukan hensem biasa,bapak segala hensem.hensem........muktamad.word verify hensem......eh,surboo

Suhaila S. said...

sarah, nak ke si keme jd abang ipar kamu??? waah mcm mimpi ngeri je.. haha.. tp okeyla, sbb nnti minggu orientasi x susahla kut.. sbb dh knal abg ipar =p

...sarah n... said...

eh. eh. ye tak ye.

tapiiiiiiii kannnnn, bukan kaksu macam tu ke? junior jadi adik ipar!

Judiene said...

muka bajet garang
hehehe
garang btol ke??
bkn ke keme yg ku kenal muke awet muda??
kah kah kah kah!!

sharamli said...

hensem ke?

nisa said...

ade pulak camtu lols
straightfwd conversation betul la hahaha
nice hair do though
garang2 pon
peace!

aini said...

smart gile shirt~




jeles3~



nak gak!



bes wat nmpak mude~


im da eldest one tp owg selalu kate anak no 3~



suke3!



ahahhahah~

Suhaila S. said...

sarah, pk byk kali taw kalo nk jd adik ipor keme..

hmm.. tu la kan, x berkembang r kalo bersedarakan budak2 bioinfo.. tapi xpela, ksu pasrah jela jnr jd adik ipor pun..

p/s: kalo stuju jd adik ipor keme, pakat2 la ngan kwn sarah tu, blajo2 kecek etek!

...sarah n... said...

ehhh...?? ye tak ye.

xpela keme. tunggu hayat lain. haha!


skrg misi nak cr org perak jugak!

MUNIRA AZME said...

suka t shirt tue.. he he

jenguk blog saya k... be a follower too!!!

Anonymous said...

nak tgk gambar adik,
boleh abg??
haha

Anonymous said...

hahaha..nk kata nmpk muda kah??:P

Anonymous said...

okey...
now iunderstand la kenapa tetibe balik raya dengan berjambang misai sumer....
hak2...
nice try...tapi ...
all those jambang sume bukan bagi nmpk lagi matured dah ha...
dah jadi serabut serabai ala2...sasterawan ke kartunis dah plak...
dapat essence a samad said la kot???
hek..
neway, ahmad amri shortform jadi ams???memag lawak tahap luar petala bimasakti betol la..
should i reveal this to mom n dad???hek3
~no offense meant...lalalala~

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.