Saturday, May 9, 2009

.ikan kelah.

salam n slamat sejahtera dudes n dudettes.

hai name saye kelah,itu aweks saye kelahiah.

mesti korg semua tertanye2 nape ak nak tules psl ikan kelah ni kn?siap ade gambar ikan kelah pulak tu?harharhar sbnanye bukan aku nak cerita psl harga ikan naik atau pape pon.ak nak cakap mase balik rumah kejap aritu aku smpat merase masakan ikan kelah....

*****cricket sound*****

cam xde motif je
.takdelah.sebenarnye kan ak nak cerita psl mase kat kedai makan tepi highway smalam aku jumpe waitress muka serupe betul dgn diana danielle...ok la tipu.serupa betul dgn diana danielle pakai tudung,x tipu nih..

bukan jugak.sbnarnye aku nak cerite pasal mase aku balik kn,mak aku ade jage baby baru name die umairah.yg dulu punye name diana dah pindah...eh cam xde motif jugak je.


ni umairah.dia mengikut arahan aku hahaha.
tapi aku wat 2 jari die nak 5 jugak.pandai :D

okayla skarang aku nak cerite, aku x tau la sebab ak dah lame x balik ke camane ke kn, tp jiran aku ngan nenek tiri aku dah x cam (recognize bak kate org kampung) aku woo.sedeh hiba pilu aku.kecut ati kejap heh...hmm, haishh bukan ni yg aku nak crite...ape kaitannye?

hmm korg nak tau x skarang dlm cuti ni aku plan nak blaja adobe after effects & adobe premier.hoho....lagi 1 skarang charger nset aku pon dah xde so susah gak la.eh!? pe yg aku nak cerite sbnarnye eh?

ntah la.saje2 nak tules testing3..(kot)
bkn korg je,aku pening aku bace pe yg ak tules ni.


ok la nanti nak tules lain kali la pulak.
salam.



21 comments:

...sarah n... said...

kau tengah angau ke keme?

sape..?? haha.

pelik semacam je tahap kesewelan kau.

sharamli said...

dek..ada minyak cap kapak x?

lokman@keme said...

sarah~
adeh..
angau bole mendatangkn gejala2 camni ke?
*wah!gejala*


kak sharamli~
haha minyak cap kapak ade je.
tp xde e-minyak cap kapak :D
ehehehh xleh nak passing le :D

...sarah n... said...

ini sume bukan ke GEJALA UTAMA untuk org angau?

xpe.ak paham.

stendet a org angau tak sedar dia angau.

lokman@keme said...

sarah aku x angau laaaa..
ko jgn la "xpe.ak paham."
adeh la.adeh la.
aku saje je tules2 heh3

aireen nabila said...

hukhuk~
sengal
nk ckp pe sbenarnye neh..??
hahaha

lokman@keme said...

haha aireen :)
post nih mmg agak sengal2 kuku.
xtau la.saje je nak conteng2
harharhar :D

elya~nadia said...

keme sengal..

pnat ak bce post ko nieh..

aiiihh..

nie kes da lme x blek umh ek??

haha..

Judiene said...

yeayyyy!!
keme, ing ko sowg je ke blk umah..
aku pn da blk r..
xde la jd sengal cm ko..
huahahaha!!!

lokman@keme said...

elya~
wah..
3 org cakap aku sengal nih.
tetibe trase sengal2 lutut pulak dahh..aiseyy

dah2 jgn ckp sengal dah.

Mun'im said...

aii...
biar btol...
angau kah???
muahahahahahahaha~

lokman@keme said...

haa mun.
dah jangan merepek.xde angau nye.
harhar

Anonymous said...

eh?
ikan kelah boleh makan ke?
bkn ke spesies dilindungi tu?
dgr kate mahal sgt ikan tu?

lokman@keme said...

ntah le aku pon xtau spatotnye boleh makan ke x si kelah tuh.
lgpon bkn beli pon tp ade jiran kaki joran yg bagi ikan tuh.
*wah jrn kaki joran hak3*

tetibe.

Anonymous said...

angau bangau..
hehe...
kenape nama diana
diulang 2 kali..
(jeles ni)
adakah ade kaitan
dengan angau anda?
haahaa..
(.^_^.)

lokman@keme said...

adeh..tuan blog pon xprasan ade diana 2 kali.
hak3

tade kaitan pon ngan bangau.
tetibe
wakakaka
diana pon tade:D

saye lagi said...

umairah comel..
tapi abg ny x..
haha

lokman@keme said...

woouhh mne tau nih?
:)
khkhkhkhkkh

saye lagi,si anonymous said...

setelah melakukan eksperimen mata..
wawa..
terbukti hasil pemerhatian
bahawa abg lokman tidaklah secomel
adik umairah
hehe..
hidup umairah!!!
p/s :nak tempah die jadi menantu
18 tahun dari sekarang..boleh k?

lokman@keme said...

ye la sangat;)
xleh le lwn if x sebaye idak gitu?
kalo dulu2 mase kecik2 jugak mesti le lagi comel dari umairah.xde can umairah khkhkhkhkhh:D

ow nak tempah beliau jd menantu?
ni ape maknenye?nnt anda dpt title mertua la nnt kn?
oh agak2 time tu _____(nama anda) dh ade anak yg at least sebaye ngan umairah le kan nk dijodohkn?
aiyak so maknenye skarang dah ade anak laki kecik yg sebaya ngan umairah lah?
peh advance.
waaaaaa~
btw nnt bincang oke khkhkhkhkhk ;D


ya,aku mmg suke komen panjang2.

Anonymous said...

ye k lagi comel?
buktiny???
sila letak gambar anda mase kecik..
hehe..untuk 'membuktikanny'
tapi..
ye la kot anda comel..
ala2 sinchan gitu..
kan2..
(mesti nye)

sekarang anak kucing pon xde..
tapi anak sendiri tu i.Allah
odw...
tapi status saye:SINGLE ok
hehe..
xpe la leh jodohkan ngan adik saye..

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.