Friday, March 20, 2009

.xtahu.

salam n slamat sejahtera.

dah nk seminggu jugak la x jenguk blog nih.dan dkt seminggu ni la jugak ak aktif yg amat.

sungguh,aku x ske smpai aktif cmni. kesane kemari.dah la hit the road je motor bkn slalu pon.
xde mase nak wat mende2 yg aku suke.xckup pon mse nak wat mende yg aku kne wat (yg kne wat x smestinye aku suke).

kerinduan kat rumah mmg x dpt dnafikan la.time2 ni la trase nak blek loosen up n topup mood blek kat umah..aku sbnanye x la cpt sgt nak blek ke umah slalu2 pon.lek2 je nk blek pon tiket tangguh2 nk bli..last2 xdpt blek pon x kesah..dr form 1 lg gtu.

smpai fmly aku kate aku byk spend idup aku kat luar rumah bukan ngan family..
tetibe aku da stat prasan aku sbg abang sulung nih,da tlepas tgk adik bongsu aku membesar..
memule skali aku blek aku bole dukung2 lg...pastu next time aku blek eh dah xleh dah..berat.pastu bile da lame aku blek lg da tinggi sket dah aku tgok...dan lagi dan lagi gini le ulang2.cpt tol membesar.

tapi cuti ni aku harap dpt tenang2 sket la.nak lek2..banyak dah mende yg berlaku kat u nih.at least cuti nih bole la escapekan dri aku jap dr mende2 yg rigid nih u know what i mean.memang la better jgn escape dr hal-hal sekeliling kite tp get involve in a proper n moderate way..tp aku da rse nak lek2 pulak..ni pon ntuk topup mood la nnt mne tau next responsibility nnt bole bawak lg elok..ntah la.kn? ok la msti korg xpaham langsung pe yg aku cakap nih.



*******

xtahu dah nak citer pe nih.



owh ye, aku cadang nak amek mase blaja adobe aftereffect ngan adobe premier plak nih..da lame btangguh2 nak master 2 mende yg aku minat nih.best gak woo dpt skill it yg bole jd advantage nih...plannye nak blaja sndri2 je la d.i.y..tutorial2 pon ade bersepah2 kat web nih.
sape2 yg ade mase aku rekemen la try tgok 2 mende nih.kalo korg tau bole ajar aku skali..sbb aku rse2 org yg bace blog2 nih msti kreatif punyer ah.
kalo kreatif mmg best le wat mende nih.

tp yg aku plan nak master 2 adobeware yg atas nih n harap2 cuti dpt lek2 nih..agak2 mungkin ke?aku rse mst ade jugak nak wat mende2 amek cuti2 panjang yg amat aku amat aku appreciate nih.




*******



(5 minit kemudian)

oke la xtau dah.lantakla

5 comments:

...sarah n... said...

puh!puh! (bunyi tolong tiup habuk habuk pada blog incik lokman)

lokman@keme said...

ehh motif tiup2 sarah ???


mst ko rindu giler ngan aku pnye blog nih..terharu~~

heh3
ha3

aini said...

hak3....



meh aku tolong terangkn....




da berabuk da....





lame x update...





huhu.....





jenuh ktowg tgu....




hahahhah.....





sekian,melaporkan.....hehhe...

...sarah n... said...

INCIK KEBAB

MOTIF MOTIF. INGAT NI PENDIDIKAN SENI BATIK CANTING KE NAK KENA ADA MOTIF..HA? HA? HAAAA....???

CIK AINI

ANDA SUNGGUH BIJAK! CUMA ADA ORANG SAJA BUAT-BUAT TAK PAHAM KOTTT..???

lokman@keme said...

aku kecapekan la

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.