Friday, March 13, 2009

penge'tagged'an ku


10 thing about the person who tagged me: sarah


  1. slh sorg dak bioinformatics ukm 6th batch same cam aku .
  2. sarah nih suke ulang2 sesuatu mende ni sbnyak 3 kali at least..katenye sbb agak kool…ok kool laa..heh
  3. awal2 perkenalan ngan beliau je aku dah kene pau blanje kebab untuk santapan beliau ngan haze..hoho ade kisahnye..heh
  4. memanggil sorg kwn dgn name kebab…motif?
  5. ade 1 kaitan misterius ngan wonderpets ming-ming the sewious duck .sarah sile eksplen kalo pasni ade org tanye ok.
  6. mempunyai bakat terpendam dlm menari persis bini jay-Z . (random guess yg x brape random).
  7. sorg dak ex- mrsm gak la same ngan aku jugak la.
  8. pemerhatian mnunjukkan sarah ni agak pantas bergerak..klas abes je beliau dgn pantas menjumpai pintu keluar yang tersembunyi dan mencuba keluar melaluinya dan kelibatnya terus tidak kelihatan selepas itu.
  9. n yes,beliau merupakn kwn 1st aku yg bername sarah..(selain sarah michelle Gellar n maisarah pulak x dkire sbb nme die pggl mai)
  10. seorang yang ok dan best dan sbnarnye hati baik..kn sarah kn?(bila ade rezeki lbeh sila igt ayat ni ok.)

10 things about the person who got tagged: aku lokman


  1. nama diberi lokman.nama diterima pon lokman..(ayat klise)
  2. aku sayang sume kawan aku sbnanye..siyes.aku nak cakap gak.
  3. pon makan slow2 sbb sgt takut tergigit lidah..seksa amat.
  4. slalu bikin x serupe ngan cakap...bukan cakap x srupe bikin.ade beza tu.
  5. respon natural bile nervous adlh menguap..so bile exam ke ptandingan pape ke makin melampau2 plak menguap nye shingga mnyebabkan salah paham disitu..
  6. red is my fevret kaler..tp mmg aku x minat scene yg ade darah lbeh2 walopon darah itu merah dan ade sel darah merah yg kaler merah.hey tapi aku x mabuk darah apatah lagi mabuk merah.ok clear.
  7. aku suke kalo tgok ade komen kat blog aku...heh
  8. I’m very into soccer tapi selalu tpilih wakil men tennis I donno what happen
  9. aku biggest fan music the strokes 4 my own reasons tp aku x la over ikut ethos mane2 pon cam dorg2 yg minat punk je dressing kununpunk gile2 n minat hip hop je hah tros dressing cam kununhip hop tros...klaka jek stengah2 tu ak tgok.lek-lek x bley ke?
  10. what about me? what about u?



ok next person yg akan ditag oleh aku..calon2nye adelah:

  1. munim
  2. joe
  3. chaie
  4. elya nadia
  5. xar
  6. anney kat mapley amer ali
  7. annarafza
  8. dekan fakulti-fakulti
  9. angklung sam
  10. Fernando torres

*sila tunggu notis di blog masing2 ok.

5 comments:

...sarah n... said...

ko tahu x, pergerakan yg pantas menjana otak.tahu tak? tahu tak? tahuuuu taaakkkkk...???

ehh..nak tanya! si gellar tu member ko ke?

lagi satu, psl menguap-nguap tu.heh..aku ada cara untuk hilangkan habit tu..senang dan berkesan!!terai lah kaedah samurai x aku...!! kompem efektif! jaminan wang anda dikembalikan....

aini said...

aku?

lokman@keme said...

sarah~
haha yolah2..pantas2.
si sarah michelle gellar tu dlu keje part-time jd gadis penjual bakso kat kg aku..ak plak reg customer..tu yg kenal tu.


aini~
okey..sory2.
heh3.

(tp tkot xckup 10 mende yg nk dtules cmne...)

aini said...

hak3...


taw xpe.....



ko knal aku ke?




huhuhu.....

b_anna (^-^) said...

oh..
ape kes nk tag2 owg ni.
bes giliran aku ble?
hahahhaa..
aku nk lari ni...

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.