Friday, March 5, 2010

read by yourself please

dalam sistem sosial (sepatutnya) terdiri daripada komponen2 yang lain-lain .
jadi kepelbagaian yang sihat lah hasilnya. interaksi antara komponen2 ni.
ada yang tidur.ada yang sedar.ada yang kompleks.ada yang simple.
ada yang emo, ada yang rasional.
ada yang sabar, ada yang kurang sabar, ada yang hot temper short fused.
ada yang mature, ada yang childish..ada yang serius ,ada yang main-main.
ada yang malas, ada yang rajin. ada yang ada, ada yang tak ada.

macam-macam ada.
selalunya yang komponen dengan karekter yang senang-senang lebih well-accepted.

kalau semua faham akan logik wujudnya komponen2 ini kan senang.
tapi secara semulajadinya tak la,
sebab ada yang faham, ada yang tak faham.
ada yang menerima, ada yang tak boleh menerima, ada yang menolak

daripada komponen ini kepada komponen ini.

3 comments:

sharamli said...

lain 0rg lain cara di0rang..sbb tu ad yg b0leh terima..ada yang x..

fatimah raihan said...

yes, absolutely....
when meeting new people,
i'll think positive about them first..... and if they seem not keen with u, give them chances.... and if they really showed dat they dun want nething to do with u..... then leave them.... becoz any relationship/communication will not work if there is only one party making effort while the other party isnt... so why waste ur time with those component especially when ur ignoring the components u have while trying to get through to another component.
get wat i'm saying???

Privacy_Resident said...

ada yang rajin ada yang malas. ada yang baik. ada yang jahat. ada yang baik baik sayang. ops!

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.