Wednesday, March 17, 2010


behold the power of decision.keputusan.
keputusan yang kite buat ni memang sangat le power.

tiap2 hari kite berdepan dengan decision making.
maka kite dah familiar dengan decision making.
cumanya mungkin kita tak familiar dengan makin a good decision.
tapi,
memang kite dah biase memutuskan benda2 (mean membuat keputusan la)

kite selalu buat keputusan keatas perkara-perkara.

tapi nanti keputusan akan dibuat jugak keatas kita nanti.

kite bercakaplah pasal keputusan exam.
keputusan yang diputuskan atas kita lepas kita buat keputusan2 sebelum tu.

masa tu raselah bagaimane rasanya jadi subjek kepada keputusan.

oleh itu, jom la kita prepare semua nak exam dah ni. jangan le malas2.
usaha tangga kejayaan. cliche tapi benar.

all the best untuk semua.
"Kita tolong diri kita dulu, prepare je semua siap2, lepas tu biar Dia tolong pulak" (KakSu et.al)

semoga usaha beroleh ganjaran, semua kawan2 yang exam.
ISTIQAMAH dalam jihad menuntut ilmu.
sebab kita semua ni tengah membina masa depan kita sendiri di persada kehidupan.







menarik sungguh kebelakangan ni.
segala-gala nya memang menarik.
interesting..
hari-hari menarik sungguh...best2.
tak boleh nak cakap banyak..
menarik2.. ;3

perkara2 yang berlaku tu yang buat menarik2 ni :)


entry dengan rasa monotonous?


3 comments:

opah said...

lokman2...
lme sudaa x nmpk kmu...

~roslinda~ said...

gud luck2!!
sila2 singgah ke bl0g sy,tgk skit first attempt sy dgn dslr~
^^

lokman.keme said...

:)

Disclaimer

All content provided on this blog is for leisure & informational purposes only. The owner of this blog makes no representations to any party he may be a part of, or guarentee the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. Contents are generally individual reflections of thought & stories of the blog.
Thanks for stopping by! you are alright.